Taitoa ja osaamista kodin remontteihin 

Yhteydenotto

Carmedec Oy on monipuolisiin rakennuspalveluihin ja kunnossapitotöihin erikoistunut perheyritys Espoosta. Toteutamme pienet ja suuret remontti- ja rakennustyöt kohteesi tarpeisiin. Hyvin ajoitettu remontti säästää tunnetusti kustannuksia. Ajoissa toteutetut korjaustoimenpiteet mahdollistavat kevyemmin menetelmin hoidetut remontit ja huoltotoimenpiteet, jolloin esimerkiksi rakenteita ei tarvitse uusia kokonaisvaltaisesti. Kartoitamme mielellämme sinun rakennuksesi remonttitarpeet ja hoidamme pienemmätkin kunnostustyöt, joissa apua tarvitset. Palvelemme asiakkaitamme remontti- ja rakennuspalveluissa ensisijaisesti Uudenmaan  alueella, mutta tulemme tarvittaessa pidemmällekkin.

Remonttipalvelut vuosien kokemuksella

Perheyrityksemme toimii asiakaslähtöisesti, ja meille on tärkeää, että jokainen toteutettu työmme on asiakkaan toiveiden mukainen. Tiimimme etu on joustavuus, joten saat kauttamme remonttiavun niin pieniin kuin suurempiin projekteihin. 


Toteutamme laajasti kodin remontit laidasta laitaan. Saat kauttamme remonttiin kuuluvat työt isompana kokonaisuutena tai yksittäisinä toimeksiantoina, olivatpa kyseessä kattotyöt, seinien kunnostus, maalaus, rakennussiivoukset, loppusiivoukset tai muut remonttiin kuuluvat palvelut.

Kattoremontit ja kuntotarkastukset

Rakennuksen yksi tärkein ja suojaavin elementti on katto. Suomen sääolosuhteet ja vaihtuvat vuodenajat asettavat katolle runsaasti vaatimuksia. 


Hyvin toteutettu kattoremontti sekä säännölliset huoltotoimenpiteet auttavat kotiasi suojaavaa kattoa pysymään kestävänä ja pitkäikäisenä. Kattoremontin hyvä puoli on, että sen toteuttaminen ei yleensä haittaa juurikaan asumista ja elämistä, mikä on aina helpotus. Toteutamme muun muassa seuraavat työt:

  • Kattojen kuntotarkastukset
  • Kattomaalaukset
  • Katon pesut ja sammaleenpoistot
  • Piipun korjaukset ja pellitykset
  • Piipun hatut
  • Seinä- ja kattotikkaat
  • Vesikourut
  • Kattosillat
  • Lumenpudotukset

Ole yhteydessä meihin, pyydä lisätietoja tai kerro, millä osa-alueella voimme sinua parhaiten auttaa.

Kotitalousvähennys remonttipalveluista


Huomioithan, että kunnossapitotyöt, kuten maalaukset ja rakennuksen perusparannukset  kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Lue asiasta tarkemmin suoraan Verohallinnon sivuilta.